Internationaal Transport

Heeft u een betrouwbare partner nodig voor uw internationaal transport?

Wij verzorgen uw transport door gans Europa.

Onze transportservice biedt klanten de mogelijkheid om hun volledige transportactiviteiten geheel of gedeeltelijk uit te besteden met oplossingen die afgestemd zijn op hun exacte behoeften. Dankzij ons deskundig management, kan u zich concentreren op andere belangrijke taken en zakelijke beslissingen.

Onze chauffeurs staan via de boordcomputer continu in contact met het hoofdkantoor. Zo kunnen wij u in real-time op de hoogte houden van leveringsschema’s en geschatte aankomsttijden om uw vrachten zo efficiënt mogelijk te vervoeren en plannen.

Met ons uitgebreid wagenpark kunnen we instaan voor al uw Europese import, export en nationale distributie. Gaande van palletten tot volledige ladingen. Alle voertuigen worden overigens in eigen werkplaats onderhouden. Zo wordt stilstand en vertraging vermeden en kan u rekenen op een optimale benutting van de rijtijden

Wekelijks vertrekken onze gemotiveerde, ervaren chauffeurs op verschillende routes waarbij ze tal van landen in West- en Oost-Europa aandoen.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door onze eigen vloot van Koel-, Huif- en Containertrailers.

Buiten het transporteren van uw goederen, kan LB-International NV ook instaan voor de op- en overslag van uw goederen.

Neem contact op

Transport & Opslag

Transport & Opslag van Producten

Met 3000m² opslagruimte, kunnen wij producenten en fabrieken bijstaan in de opslag van goederen. De combinatie met onze transportservice zorgt ervoor dat wij de logistiek geheel of gedeeltelijk kunnen overnemen.

Contacteer ons

Wij staan graag in voor het transport en opslag van uw goederen. Vraag blijvend meer informatie aan.

Contacteer ons