Op- en Overslag van Goederen

Opslag van goederen met goede bereikbaarheid is van vitaal belang voor veel bedrijven.

Daarom investeerde we recentelijk in een nieuw magazijn met 3000m² opslagruimte, voorzien van drie laad- en loskades om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Dit nieuwe magazijn biedt momenteel veel plaats voor opslag van allerhande goederen.

Bovendien is het magazijn strategisch gelegen tussen de metropolen Antwerpen en Eindhoven. U vindt het terug op De Hoge Mauw in Arendonk, vlak langs de E34. Dit is een van de belangrijkste snelwegen tussen België en Nederland.

Deze strategische ligging zorgt ervoor dat drukke verkeersaders vermeden kunnen worden. Zodoende zijn uw opgeslagen goederen het hele jaar door goed bereikbaar.

Transport & Verdeling van Producten

Met onze transportdienst staan we graag in voor een gelokaliseerde goederenopslag voorzien van volledig transportbeheer.

Voor producenten en fabrieken kunnen wij de logistiek geheel of gedeeltelijk overnemen. Zelf instaan voor het transport van de goederen is perfect mogelijk, maar u kan de bezorging ook door LB-International NV laten uitvoeren; Zelfs tot aan de voordeur van uw klant.

Met ons uitgebreid wagenpark kunnen we instaan voor het transport van uw goederen. Wekelijks vertrekken onze gemotiveerde, ervaren chauffeurs op verschillende routes waarbij ze tal van landen in West- en Oost Europa aandoen. Deze logistieke operaties worden ondersteund door onze eigen vloot van Koel-, Huif- en Containertrailers.

Neem contact op

Transport & Opslag

Transport & Opslag van Producten

Met 3000m² opslagruimte, kunnen wij producenten en fabrieken bijstaan in de opslag van goederen. De combinatie met onze transportservice zorgt ervoor dat wij de logistiek geheel of gedeeltelijk kunnen overnemen.

Contacteer ons

Wij staan graag in voor het transport en opslag van uw goederen. Vraag blijvend meer informatie aan.

Contacteer ons