LB-International NV

Robby Lens is de pionier van LB-International NV.

In 1993 ging hij van start met één vrachtwagen en maakte zijn grote kinderdroom waar: vrachtwagenchauffeur worden.

Door de jaren heen groeide LB-International NV tot een goede, betrouwbare partner en een gevestigde waarde in de transportwereld.

Na passages in de Neerstraat te Arendonk en een korte periode te Mol, was het in 2008 tijd voor een vestiging die de reputatie van LB-International NV waardig was. Er werd een terrein en gebouwen aangekocht op het industrieterrein Hoge Mauw te Arendonk, dit werd de nieuwe uitvalsbasis van LB-International NV. Robby besloot na 15 jaar als vrachtwagenchauffeur zijn sleutels aan de haak te hangen en een superviserende rol op zich te nemen.

In 2018 besloot men te investeren in een nieuw hoofdkantoor met een magazijn van 3000m² op de verkeersader tussen België en Nederland. Zo werd de dienstverlening uitgebreid met het behandelen van goederen.

In dit nieuwe magazijn kunnen producenten en fabrieken terecht voor de opslag van hun goederen. In combinatie met de transportservice zorgt dit ervoor dat LB-International NV kan instaan voor het leveren en transporteren van die goederen. Kortom: een gehele dienstverlening.

Neem contact op

Transport & Opslag

Transport & Opslag van Producten

Met 3000m² opslagruimte, kunnen wij producenten en fabrieken bijstaan in de opslag van goederen. De combinatie met onze transportservice zorgt ervoor dat wij de logistiek geheel of gedeeltelijk kunnen overnemen.

Contacteer ons

Wij staan graag in voor het transport en opslag van uw goederen. Vraag blijvend meer informatie aan.

Contacteer ons